Monday, December 28, 2009

tujuh

Salam Si Cantik!

Ohh, kali ini aku buat kad besday untuk dua perempuan cantik kesayangan aku ;)

Hari tuh kan aku ade cakap yang aku try buat kad 'kek' macam yang nasuha buat, dan inilah hasilnya ;)


inilah kek yang buat Mimi jelesssshh ;p
kek nih untuk besday lina,


*perempuan mate sepet ;p*

dan aku buatkan lagi satu untuk Lya (kawan kapasitor).hehe



hadiah nih tak dapat lagi kt tuannye, aku tengah cari mase, bile nak post hadiah nih ;)



harap lya suke, aku sgt tak reti buat strawberi tuh.huhu.

moga dua org perempuan cantik nih sentiasa bahgia, dan segala yang diorg harapkan untuk hari istimewa nih, tercapai ;)

Si Cantik ade yang berminat dengan kek di atas? boleh email aku kalau rase nak beli yer.hehe
Selamat Mencube juge ;)

3 comments:

Asma' Ahmad said...

wah.. a piece of lovely cake!! brape hengget ni? hihi.. so creative la :)

cik erin said...

hye perempuan cantik!
pinjam idea kek tu boleh?
heheh.
kreatif.
cantik bak perempuan cantik juga. :)

rObOt said...

asma, awk nak beli ker? harge boleh deal kot. *mcm segan lak nk jual, sbb awk pn kreatif.hihi*

cik erin yg cantik:
sila-sila. sy berbesar hati ;)
siap, hntr sini satu.hehe